Image
Je kunt bij Philadelphia logeren. Bijvoorbeeld een weekend, tijdens een vakantie of na schooltijd. Maar ook als je ouders even niet voor je kunnen zorgen. Je gaat dan bijvoorbeeld naar een speciaal huis. Als je bij Philadelphia logeert, kunnen we je helpen. Je leert dan nieuwe mensen kennen. En we leren je bijvoorbeeld goed voor jezelf te zorgen, zodat je zelfstandig kunt wonen.

Doe een informatieaanvraag

Image
Vul de vragen in

Zo ziet logeren bij Philadelphia er uit

Je logeert

Je logeert

een weekend bij Philadelphia
In een logeerhuis

In een logeerhuis

samen met andere kinderen
Je doet leuke dingen

Je doet leuke dingen

puzzelen of je maakt dingen
En je leert

En je leert

andere kinderen kennen

Zoek naar locaties bij mij in de buurt

Voor wie is dit geschikt?

Philadelphia heeft logeerplekken en opvanglocaties speciaal voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, met een verstandelijke beperking en een gedragsstoornis of met een ernstig meervoudig beperking. Als je bij Philadelphia wilt logeren of een opvangplek nodig hebt, heb je een indicatie nodig.

Wil je precies weten wat Philadelphia voor je kan doen? Neem dan contact met ons op. Iedereen is anders; wij bekijken samen met jou wat voor jou belangrijk is. We kunnen je precies uitleggen hoe Philadelphia je kan helpen. En bijvoorbeeld hoe het zit met je indicatie. Maar we weten ook of je op een locatie rekening moet houden met een wachtlijst.