Image
Actief zijn, de dag goed invullen en werken als het mogelijk is. Je voelt je beter als je werkt. Als het nodig is dan kunnen we je intensief begeleiden en zoeken we samen naar passend werk. Dat lukt een enkele keer bij Philadelphia, maar vaak ook buiten Philadelphia. Bijvoorbeeld in de horeca of bij een tuincentrum. We kijken samen wat geschikt werk zou kunnen zijn.

Aan de slag bij


Vlog 1: Aan de slag bij De Witte Olifant in Almere met Jord Knotter. In deze vlog laat Jord alle facetten van het werken bij een atelier zien.


Vlog 2: Aan de slag bij 't Bakhuys in Hilversum met Manuel Venderbos. Precisie, deskundigheid en professionaliteit staan voorop in deze bakkerij.


.

Wil je meer weten?

Image
Vraag hier informatie aan

Zo ziet dagbesteding bij Philadelphia er uit

Je helpt mee

Je helpt mee

in de bakkerij
Of brengt koffie rond

Of brengt koffie rond

op het terras
Je doet wat je kan

Je doet wat je kan

en wat je leuk vindt
Als het nodig is

Als het nodig is

dan helpen we je daarbij

Zoek naar locaties bij mij in de buurt

Voor wie is dit geschikt?

Deze vorm van dagbesteding is bedoeld voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, en eventueel met een gedragsstoornis. Voor deze dagbesteding heb je een indicatie nodig.

Wil je precies weten wat Philadelphia voor je kan doen? Neem dan contact met ons op. Iedereen is anders; wij bekijken samen met jou wat voor jou belangrijk is. We kunnen je precies uitleggen hoe Philadelphia je kan helpen. En bijvoorbeeld hoe het zit met je indicatie. Maar we weten ook of je op een locatie rekening moet houden met een wachtlijst.